at1

Az AromaTouch masszázs egy rendkívül gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Maga az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik.

Az AromaTouch technika a speciális olajok segítségével a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését, megújítja, felfrissíti a testet. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

Az AromaTouch masszázs nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A 8 illóolajat meghatározott sorrendben kell használni. Az első két olaj, a Balance és a Levendula megnyugtat, ellazít, ezáltal csökkenti a stresszt. A második kettő, a Teafa és az On Guard vírus- és baktériumölő, tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak, amelyek segítségével az immunrendszert támogatjuk. A harmadik pár az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, melegítő hatásúak. Az utolsó páros a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, és a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a homeosztázist, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

Ez a masszázs erősíti az immunrendszert, segít a gyógyulásban. A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is.Az

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Dr. Borzáné Csekk Nóra
Email: borzanecsekknora@gmail.com
Telefon: +36202294206
Cím: Mikepércs

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.