konzultacioMielőtt elkezdenéd használni ezeket a fantasztikus üvegbe zárt kis csodákat, feltétlenül konzultáljunk, hiszen vannak olyan körülmények, amely esetben néhány illóolaj ellenjavalt.
Fontos tudni a higítási arányokat is, amely kortól függ!

at1

Az AromaTouch masszázs egy rendkívül gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Maga az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik.

Az AromaTouch technika a speciális olajok segítségével a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését, megújítja, felfrissíti a testet. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

Az AromaTouch masszázs nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A 8 illóolajat meghatározott sorrendben kell használni. Az első két olaj, a Balance és a Levendula megnyugtat, ellazít, ezáltal csökkenti a stresszt. A második kettő, a Teafa és az On Guard vírus- és baktériumölő, tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak, amelyek segítségével az immunrendszert támogatjuk. A harmadik pár az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, melegítő hatásúak. Az utolsó páros a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, és a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a homeosztázist, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

Ez a masszázs erősíti az immunrendszert, segít a gyógyulásban. A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is.Az

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Dr. Borzáné Csekk Nóra
Email: borzanecsekknora@gmail.com
Telefon: +36202294206
Cím: Mikepércs

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.