Amikor elkezdtek közösségbe járni a gyerekeim, egymás után jöttek a betegségek.

Hol egy megfázás, hol valamilyen vírus támadta meg Őket. Volt itt minden, kruppos köhögéstől hányás-hasmenésig minden. Utóbbiból többször is kijárt nekünk, és persze senki nem úszta meg a családból...

Kérdeztem az én Brigimet, hogy mit tudnék kezdeni egy ilyen hányás-hasmenéses vírussal, mert valljuk be őszintén eddig nem sokat tudtunk. Álltalában kórház lett a vége, legalábbis nálunk.

Brigi rögtön a zengestet ajánlotta. Mondtam oké, és mennyi az annyi?

15 ml 13.500 Ft.

- Mennyi???? Az rengeteg!!! Nem lehetne kevesebbet venni belőle???

- Regisztrációs csomagban lehet kapni 5 ml kiszerelést, de külön csak 15 ml-t.

- Na jó, alszom rá egyet, mert azért nem kevés pénzről van szó.

Egész este ezen járt az agyam. Megér ez nekem/nekünk ennyit? És mi van, ha nem használ? Aztán azokra az időkre gondoltam, amikor kórházban voltunk a lányokkal. Egyik a fertőzőn, másik a csecsemő osztályon. Mindketten kiszáradás gyanújával kapták az infúziót. Engem nem engedtek mindkét gyerekhez, mivel két különböző osztályon voltak, nehogy oda-vissza vigyem a bacikat. Tessék, döntsd el anyaként, hogy melyik gyerekedet választod. A kicsit még szoptattam, a nagy már eléggé tudatánál volt ahhoz, hogy hiányolja az édesanyját. Döntöttem, a kicsinek nagyobb szüksége volt rám, Őt táplálnom kellett. Életem legnehezebb döntése volt. Mégegyszer nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, szóval igen, megér nekem ennyit. És mi van, ha nem használ??? Semmi. Legalább tudom, én mindent megtettem. Megrendeltem...

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Dr. Borzáné Csekk Nóra
Email: borzanecsekknora@gmail.com
Telefon: +36202294206
Cím: Mikepércs

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.