Amikor elkezdtek közösségbe járni a gyerekeim, egymás után jöttek a betegségek.

Hol egy megfázás, hol valamilyen vírus támadta meg Őket. Volt itt minden, kruppos köhögéstől hányás-hasmenésig minden. Utóbbiból többször is kijárt nekünk, és persze senki nem úszta meg a családból...

Kérdeztem az én Brigimet, hogy mit tudnék kezdeni egy ilyen hányás-hasmenéses vírussal, mert valljuk be őszintén eddig nem sokat tudtunk. Álltalában kórház lett a vége, legalábbis nálunk.

Brigi rögtön a zengestet ajánlotta. Mondtam oké, és mennyi az annyi?

15 ml 13.500 Ft.

- Mennyi???? Az rengeteg!!! Nem lehetne kevesebbet venni belőle???

- Regisztrációs csomagban lehet kapni 5 ml kiszerelést, de külön csak 15 ml-t.

- Na jó, alszom rá egyet, mert azért nem kevés pénzről van szó.

Egész este ezen járt az agyam. Megér ez nekem/nekünk ennyit? És mi van, ha nem használ? Aztán azokra az időkre gondoltam, amikor kórházban voltunk a lányokkal. Egyik a fertőzőn, másik a csecsemő osztályon. Mindketten kiszáradás gyanújával kapták az infúziót. Engem nem engedtek mindkét gyerekhez, mivel két különböző osztályon voltak, nehogy oda-vissza vigyem a bacikat. Tessék, döntsd el anyaként, hogy melyik gyerekedet választod. A kicsit még szoptattam, a nagy már eléggé tudatánál volt ahhoz, hogy hiányolja az édesanyját. Döntöttem, a kicsinek nagyobb szüksége volt rám, Őt táplálnom kellett. Életem legnehezebb döntése volt. Mégegyszer nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, szóval igen, megér nekem ennyit. És mi van, ha nem használ??? Semmi. Legalább tudom, én mindent megtettem. Megrendeltem...

Épp egy Bars tanfolyamot tartott Brigi nálunk, amikor is a végén elővette a hármas kezdőcsomagot.

- Na csajok, ki kér???

Fogalmam sem volt mi ez, azon kívül, hogy illóolajok. De hogy mire lehet használni, vagy hogy hogyan kell használni, fogalmam sem volt. Kérdezni nem mertem, a többiek olyan nagy érdeklődéssel voltak, nem akartam tudatlannak tűnni. Így hát vettem egy csomaggal, hogy ki ne maradjak semmiből...
És annak rendje, s módja szerint feltettem a polcra.
Sokan, köztük én is, azt hittem, azzal, hogy megvannak, máris segítenek az olajok.
Hát tévedés ! Attól, hogy a polcra teszed, és vigyázol rá, bontatlanul, biztosan nem segít.
Aztán amikor a lányok betegek lettek, szinte hívtak az olajok... Hívtam is Brigit azonnal, hogyan tudnék segíteni a gyerekeimnek az Ő csodaolajaival....

Az esszenciális olajok nem kizárólag a testi- lelki egyészségünkben lehetnek jelen, hanem bizony a konyhánkban is.

Azokat a fűszernövényeket, amelyeket eddig is használtál, bátra használd az ételek elkészítése során. A mennyiséget viszont jelentősen csökkentsd, hisz itt egy erős esszenciáról beszélünk.

Csak, hogy 1 példát mondjak, 1 kg darált húshoz egy bolognai spagetti elkészítéséhez elég egyetlen csepp oregánó!

A mai világban szerencsére egyre gyakrabban merül fel az igény a természetes gyógymódok után.

Az illóólajok megjelentek a gyógyszertárakban, drogériákban, ám ezek tisztaságáról vagy nincs információnk, vagy az információk alapján kiderül számunkra hogy nem megfelelőek. 

A tudatosság jegyéhez hozzátartozik a megfelelő körültekintés is, hiszen ha nem a megfelelő márkát választod, nemhogy nem segítenek, de bizony még ártani is tudnak ezek a cseppek.

1 business woman

Hol is kezdjem...

A nevem Borzáné Csekk Nóra. Két kislányommal és a férjemmel egy Debrecen melletti kis községben, Mikepércsen élünk.

A hétköznapjaink átlagosak, a nagylány szeptemberben kezdi a 2. osztályt, a kicsi szeptemberben lesz nagycsoportos.

Mondhatni hétköznapi család voltunk, ameddig meg nem ismertük a doTerrát.

Azóta én boszorkány lettem, hiszen állandóan kotyvasztok valamit az olajokból. Hol az ételeinket teszem ízletesebbé velük, hol érzelmi állapotunkon segítek, hol betegségeket gyógyítok. A férjem, mint a legtöbb pasi - tisztelet a kivételnek - elég szkeptikusan állt az olajokhoz, de neki sem kellett sok idő, miután bizonyítottak elkezdett hinni.

De tévedés ne essék, nem csak akkor működik, ha hiszel benne! Így lett a sok szkeptikus emberből megszállott doTerra használó.

Célom, hogy minden családban legyen egy gyógyító! Képes vagy rá!

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Dr. Borzáné Csekk Nóra
Email: borzanecsekknora@gmail.com
Telefon: +36202294206
Cím: Mikepércs

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.