babycollVégre kaphatóak Magyarországon is a doTerra babakozmetikumai!
Minden édesanyának a gyermeke a legfontosabb❤

Így nagyon fontos szempont, mit használunk a gyermekek bőrén. A bőrön keresztül sok minden felszívódik, bekerül a szervezetbe, ahol felhalmozódva a legkülönfélébb tüneteket okozhatja. Igyekezzünk elkerülni az alábbi összetevőket, ha babakozmetikumot választunk:
🚫SLS
🚫Propylane-glycol
🚫Polysorbate-ok
🚫Parfum/frangrance
🚫Paraffin/Mineral Oil
🚫Polyethylene-glycol
A doTerra babafürdető és sampon egyben kiváló választás, ha természetes és jótékony összetevőjű kozmetikumot szeretnénk. Tartalmaz vaníliakivonatot, levendula és római kamilla olajat. Ebben a habzó, a szemet nem csípő fürdetőben olyan egyszerű, gyengéd összetevők keverednek, amelyek még leöblítés után is táplálják és hidratálják a bőrt.
A popsikenőcs segít megnyugtatni a bőrt és megőrizni a bőr egészséges megjelenését. Ezen felül a tápláló muyao sheavaj hatékonyan hidratál, így a bőr puha és sima marad. Védd kisbabádat ezzel a gyengéd krémmel, amelyet kifejezetten a babák finom bőrének terveztek.
Ápold babád bőrét ezekkel a csodás natúr kozmetikumokkal!

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Dr. Borzáné Csekk Nóra
Email: borzanecsekknora@gmail.com
Telefon: +36202294206
Cím: Mikepércs

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.